Studiu de caz

Victoriei 100

Construirea noului magazin online Victoriei 100 (victoriei100.ro) pe platforma Shopify. Magazinul online a lui PEPE si Yasmine Pascu. Victoriei 100 este un magazin online care ofera articolele de imbracaminte pe care nu le gasesti in alte locuri pentru toata familia ta, copii si adulti.

Yasmine Pascu

Fondator

Am auzit de la cei de la KEMO de la niste prieteni si au fost recomandati ca fiind cei mai buni. Intradevar asa este. Recomand cu drag serviciile lor.

Introducere:

Victoriei 100, un brand apreciat în domeniul vestimentației pentru copii și adulți, a simțit necesitatea unei evoluții în lumea digitală pentru a reflecta calitatea și stilul produselor sale.

Provocarea:

Într-o piață în continuă schimbare, Victoriei 100 avea nevoie de o platformă online care să facă față așteptărilor clientelei moderne, oferind în același timp o experiență de cumpărături fără cusur.

Soluția KEMO:

Ca principală agenție de dezvoltare a magazinelor Shopify din România, KEMO a adus:

1. UX/UI de Elită: Designul intuitiv și estetic oferă clienților o navigare plăcută și eficientă.
2. Aspect Perfect Organizat: Un layout clar și aerisit, accentuând produsele și valorile brandului.
3. Optimizare pentru Creșterea Ratei de Conversie: Tehnici avansate aplicate pentru transformarea vizitatorilor în clienți fideli.
4. Majorarea Valorii Medii a Comenzii: Integrând oferte relevante și sugestii de produse, valoarea medie a comenzilor a crescut semnificativ.

Rezultate:

- Experiență de Navigare Excepțională: Clienții pot găsi și achiziționa produsele dorite cu o eficiență și satisfacție sporite.
- Rata de Conversie Amplificată: Strategiile de optimizare au contribuit la o creștere notabilă a vânzărilor.
- Creșterea Valorii Coșului de Cumpărături: Recomandările eficiente și promovarea cross-selling-ului au încurajat achizițiile adiționale.

Concluzie:

Prin parteneriatul cu KEMO, Victoriei 100 nu numai că s-a adaptat la lumea digitală, dar a stabilit un nou standard în materie de cumpărături online în segmentul său. KEMO transformă viziuni în realități digitale de succes.

Descoperă ofertele noastre

Dacă ești curios să vezi cum putem ajuta și afacerea ta să treacă la următorul nivel, vezi ofertele noastre.

Vezi și alte proiecte.

Vezi toate proiectele