Studiu de caz

Gadget Boutique

Migrare și reconstruire a noului magazin online Gadget Boutique (gb.ro) pe platforma Shopify. Primul magazin select de gadget-uri premium din România care este bazat pe o experiență complet nouă de shopping, prin recenzii video făcute de specialiști.

O experiență nouă de shopping

Unul dintre proiectele noastre de referință cu care ne mândrim este migrarea și reconstruirea noului magazin online Gadget Boutique (gb.ro) pe platforma Shopify. Primul magazin select de gadget-uri premium din România care este bazat pe o experiență complet nouă de shopping, prin recenzii video făcute de specialiști.

Proiect realizat în colaborare cu partenerii noștri de la agențiile Coffeehouse și ZooDigital.

Migrare WooCommerce - Shopify

GB.ro, vechiul magazin online, era construit pe platforma WooCommerce, care implica un nivel mare de mentenanță pentru o bună funcționare, iar pe lângă asta gestionarea magazinului era una dificilă. Pentru a îmbunătăți toată experiența magazinului online și pentru a utiliza cea mai avansată și performantă tehnologie în e-commerce, am decis să migrăm magazinul online pe Shopify. Înainte de a lua această decizie, am făcut un research detaliat și am ajuns la concluzia că Shopify este cea mai bună soluție pentru crearea și gestionarea magazinelor online în clipa de față.

Pentru a oferi cea mai bună experiență, am început colaborarea cu două agenții de experți în crearea și optimizarea magazinelor online pe Shopify - Coffeehouse, specializați în UI/UX și project management, și Zoo Digital, specializați în configurarea tehnică și optimizările necesare în faza incipientă a unui magazin, precum și înainte de lansare. Cu aceste colaborări, suntem convinși că putem oferi pachetul complet de e-commerce pentru clienții noștri și utilizatorii lor.

Vezi mai jos câteva capturi de ecran cu noul magazin online Gadget Boutique (GB.ro), sau poți apasă aici ca să mergi direct pe website.

Descoperă ofertele noastre

Dacă ești curios să vezi cum putem ajuta și afacerea ta să treacă la următorul nivel, vezi ofertele noastre.

Vezi și alte proiecte.

Vezi toate proiectele