Termeni și condiții

Ultima actualizare: 14/03/2023

Adresa oficiala a website-ului nostru: https://kemo.ro.

 1. Conditii generale

1.1 Acest document reprezintă cadrul legal privind raporturile dintre dumneavoastră si S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L., societate care administrează site-ul www.kemo.ro, purtand in continuare denumirea comerciala “KEMO”

S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L. este o persoana juridica romana infiintata potrivit legislatiei romane, cu sediul in Sibiu, loc. Cisnădie, oraș Cisnădie, str. Grigore Ionescu nr. 2b, județ Sibiu, avand codul unic de inregistrare RO45938961, fiind inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J32/706/2022.

Va rugăm să citiți Termenii și Condițiile („Regulamentul”) pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.kemo.ro. Acesarea si vizitarea Website-ului, înregistrarea unui cont pe Website și/sau achizitionarea de produse (“Serviciile”) înseamnă acceptarea în totalitate și necondiționată a acestor Termeni și Condiții. Va rugam sa parcurgeti cu atentie Regulamentul pentru a preintampina eventuale consecinte nedorite, ce pot fi apreciate de catre dvs. ca avand un impact negativ asupra datelor si/sau informatiilor furnizate catre S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L.

1.2 Programul de asistenta on-line disponibil pe site-ul www.kemo.ro este: Luni-Vineri in intervalul 09:00-19:00,Sambata in intervalul09:00-14:00, Duminica – indisponibil.

1.3 Programul site-ului www.kemo.ro – Non-stop!

1.4 KEMO isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul site-ului www.kemo.ro cu sau fara o notificare prealabila, fara a fi raspunzatori fata de utilizatori („Clienti”) sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica ori institutie in acest sens.

1.5 Clientii au acces permanent la termenii si conditiile de utilizare, conform prezentului Regulament, pe care il pot consulta pe toata durata de functionare a site-ului www.kemo.ro . Clientul poate in mod liber si nestingherit naviga pe site, utiliza site-ul, crea cont, plasa comanda.

 1. Continutul Site-ului si Conditii de Utilizare

2.1 Accesul se face prin accesarea adresei URL: www.kemo.ro.

2.2 Prin folosirea site-uluiwww.kemo.ro , Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile ce decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta este responsabil pentru orice daune materiale, intelectuale ori electronice sau de orice alta natura produse site-ului, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.3 Prin folosirea site-ului nostru, Clientul accepta in mod expres si fara echivoc prezentul Regulament, in ultima versiune actualizata, care este comunicata in sectiunea “Termeni si Conditii” a site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii. GLOOM INTERNATIONAL isi rezerva dreptul de a modifica prezentii Termeni si Conditii, urmand ca versiunile actualizate sa fie publicate pe website-ul KEMO.

2.4 Folosirea site-ului www.kemo.ro si serviciile oferite de acesta sunt destinate exclusiv persoanelor care au implinit vârsta de 18 ani și persoanelor juridice inmatriculate care functionează in acord cu legile din Romania, ale căror reprezentanti sunt autorizati sa exprime acordul legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.

2.5 Prin inregistrarea unei comenzi pe site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care www.kemo.ro isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.6 Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.kemo.ro, prin selectarea produselor dorite, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Selectarea unui produs in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului respectiv.

2.7 Prin finalizarea comenzii, Clientul isi asuma ca toate datele furnizate de acesta, necesare etapelor de achizitie, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. Prin data incheierii contractului se intelege momentul la care contul GLOOM INTERNATIONAL a fost debitat cu valoarea pretului aferent serviciilor achizitionate si oferta de a contracta a ajuns la cunostinta ofertantului, cu respectarea prevederilor Legii 365/2002 privind comertul electronic. GLOOM INTERNATIONAL va pastra un extras si o evidenta a contractelor incheiate.  Contractele pot fi incheiate atat in limba romana cat si in limba engleza.

2.8 Totodata, Clientul consimte sa fie contactat prin mijloacle disponibile si agreate, in orice situatie in care S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L apreciaza ca este necesara contactarea sa, in conformitate cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L

2.9 S.C.GLOOM INTERNATIONAL S.R.L poate anula comanda efectuata de catre Client, in urma unei simple notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri: (i) neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online; (ii) invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de www.kemo.ro, in cazul platii online si/sau (iii) datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

2.10 Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.kemo.ro nu includ T.V.A. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L va emite catre Client o factura pentru produsele livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

2.11 S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L isi rezerva dreptul de a va transmite factura aferenta comenzii ce contine produsele vandute pe site-ul www.kemo.ro, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in contul dvs. sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Client in contul sau. In cazul platilor online, S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, cum ar fi comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune ii revine in exclusivitate Clientului.

2.12 Proprietatea asupra produselor comercializate pe site-ul www.kemo.ro apartine in exclusivitate S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L. Fiind un produs SaaS si pentru a proteja know-how-ul, clientul nu primeste user de administrator. Tipul de acces maxim oferit este – editor – shop manager. Pentru diverse functionalitati/module se poate, la cerere, acorda permisiune dedicata pentru acestea. Website-urile sunt găzduite exclusiv pe serverele Kemo.

2.13 Costurile produselor si serviciilor oferite de S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L prin intermediul site-ului www.kemo.ro, sunt afisate pe pagina de pornire a site-ului si/sau in sectiunea “Preturi” din meniul principal si se achita la cursul BNR din ziua plății.

2.14 In cazul in care clientul doreste sa migreze spre alta solutie, S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L preda produsele, comenzile, clientii, fisierele media si continutul text de pe site-ul care face obiectul comenzii Clientului si, in cazul in care ambele parti agreeaza, ajuta Clientul in procedura de migrare a acestuia (ex: tine legatura cu echipa tehnica care implementeaza noua solutie si se asigura ca acest proces are loc cat mai rapid si optim pentru Client).

2.15 Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site-ul www.kemo.ro (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala in sarcina S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare

2.16 Continutul site-ului www.kemo.ro nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis sau expus in alte scopuri decat cele expres prevazute de legislatia in vigoare aplicabila pe teritoriul Romaniei. Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial, care depaseste sfera copiei private reglementate de lege, sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a prezentului Regulament.

2.17 Ce primeste clientul la achizitionarea produsului „website de prezentare” in pretul standard?

 1. Website de prezentare cu 5 pagini de servicii + homepage, toate cele 6 pagini fiind optimizate perfect pentru motoarele de cautare, pentru cuvintele relevante business-ului aprobate de client in urma researchului Kemo, in cazul de fata Google;
 2. Performanta testata cu Google Page Speed Insights, cu rezultat peste 90 pe dispozitivele mobile;
 3. Paginile standard de contact/blog/termene si conditii/politica de confidentialitate/despre noi;
 4. Orice pagina extra poate fi facuta contra-cost, la cererea clientului, in afara timpului de livrare stabilit initial, iar tariful este stabilit pentru orele de munca necesare realizarii, ori in functie de pachetele predefinite de servicii aditionale, disponibile pe site-ul www.kemo.ro;
 5. Dreptul la modificari: se ofera o SINGURA modificare majora asupra website-ului, bazata strict pe un motiv extrem de clar. Aceata modificare va fi evaluata exclusiv de catre S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L.;
 6. Termenul de livrare mediu precizat pe www.kemo.ro pentru crearea website-ului sau magazinului online curge de la data la care clientul furnizează TOATE INFORMAȚIILE (fișier produse completat corect gata de importat, brief completat corect, media – poze – video primite corect), iar acest termen de livrare se referă la prima versiune gata de revizuit de către client, nu a site-ului în varianta lui finală. Acest termen de livrare este valabil strict în limita ocupației echipei Kemo. Termenul de livrare poate depăși numărul de zile precizat pe site în condițiile în care numărul de proiecte active este crescut.

2.18 Ce primeste clientul la achizitionarea produsului „website magazin online” in pretul standard?

 1. Website magazin online cu 3 pagini de categorii + homepage, toate cele 4 pagini fiind optimizate perfect pentru motoarele de cautare, pentru cuvintele relevante business-ului aprobate de client in urma researchului Kemo, in cazul de fata Google;
 2. Performanta testata cu Google Page Speed Insights, cu rezultat peste 90 pe dispozitivele mobile;
 3. Paginile standard de contact/blog/termene si conditii/politica de confidentialitate/metode de plata/metode de livrare/despre noi;
 4. Orice pagina extra poate fi facuta contra-cost, la cererea clientului, in afara timpului de livrare stabilit initial, iar tariful este stabilit pentru orele de munca necesare realizarii, ori in functie de pachetele predefinite de servicii aditionale, disponibile pe site-ul www.kemo.ro;
 5. Dreptul la modificari: se ofera o SINGURA modificare majora asupra website-ului, bazata strict pe un motiv extrem de clar. Aceata modificare va fi evaluata exclusiv de catre S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L.;

2.19 Ce primeste clientul la achizitionarea pass-urilor „coworking Sibiu” ?

Serviciile de tip day pass, week-pass sau resident va ofera acces la spatiul de co-working in functie de tipul de pachet selectat, precum si la facilitatile suplimentare puse la dispozitie de catre GLOOM INTERNATIONAL in spatiul de coworking. Informatii cu privire la acestea se ragasesc prin accesarea https://kemo.ro/coworking-sibiu/.

Prin achizitionarea acestor servicii, va dati acordul si intelegeti, in mod suplimentar fata de prevederile prezentilor Termeni si Conditii, ca sunt aplicabile regulile din cuprinsul Regulamentului de ordine interioara ale spatiului de coworking ce constituie anexa si parte integranta la prezentul document. Un exemplar al Regulamentului de ordine interioara va fi pus la dispozitia clientilor si prin afisare in spatiul de coworking.

Achizitionarea serviciilor de tip coworking presupun acordarea unui drept de folosinta exclusiva pe perioada stabilita cu privire la spatiul de birouri si/sau de lucru, precum si un drept de folosinta neexclusiva cu privire la spatiile comune (zona de lounge, zona de bar, bucatarie), acest tip de contract completandu-se cu prevederile relevante din Codul Civil referitoare la contractul de locatiune.

Plăți automate

Cardul dumneavoastră va fi debitat în mod automat în prima zi a fiecărei luni. Pentru a intrerupe subscriptia vă rugăm să accesați secțiunea „Login” de pe www.kemo.ro și să anulați subscriptia de pe butonul „Cancel subscription”. Din acel moment cardul dvs. atasat contului nu va mai fi debitat. Daca vă razgândiți puteți reactiva subscriptia de pe butonul „Reactivate subscription”.

 1. Garantii si renuntarea la produse

3.1 Drepturile dvs. sunt prevazute de OUG 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vanzare de bunuri si nu sunt afectate in niciun fel de prezentul Regulament. Clientul persoana fizica are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la efectuarea platii, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, prin notificarea S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L, in conformitate cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum și pentru modificarea si completarea unor acte normative.

3.2. In situatia in care clientul doreste solicitarea rezilierii inainte de livrarea produsului, S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a retine suma achitata in totalitate/partial de catre client, dupa aprecierea exclusiva a KEMO.

3.3 Returnarea baniilor in 15 zile de la efectuarea plății se face in anumite conditii in care cumparatorul are un motiv extrem de clar si bine intemeiat. Nu este acceptata sub nicio forma returnarea banilor pentru motive ex: „nu imi place”, „este wordpress”, „este woocomerce” si/sau alte motive care nu constituie incalcarea unei promisiuni nelivrate din descrierea produselor comercializate de Kemo.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

4.1 Va rugam sa accesati sectiunile „Politica de Confidentialitate”, precum si sectiunea „Prelucrarea datelor cu caracter personal” – www.kemo.ro, parti integrante din prezentul Regulament.

 1. Dispozitii finale

5.1 In limita prevederilor acestui Regulament, S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L nu va putea fi tinuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site-ul www.kemo.ro din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

5.2 Administratorul Site-ului www.kemo.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului web, cu respectarea legislatiei in vigoare. Toate imaginile de pe site-ul www.kemo.ro sunt cu titlu de prezentare.

5.3 Prezentul Regulament va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana si constituie singurul instrument juridic probatoriu pentru solutionarea eventualelor litigii intre parti. Eventualele litigii aparute intre S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L in calitate de administrator a site-ului www.kemo.ro si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente de la sediul S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L .

5.4 Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este consecinta unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

5.5 Fiecare comanda acceptata de catre administratorul www.kemo.ro, este guvernata de prezentul Regulament in forma publicata pe site-ul www.kemo.ro, la data acceptarii comenzii, iar Clientii vor verifica de fiecare data Regulamentul in forma actualizata, urmand sa plaseze o noua comanda numai in cazul in care sunt de acord cu acesta.

 1. Reclamatii si sesizari

6.1 Pentru sesizari sau reclamatii legate de produsele achizitionate, Clientii au la dispozitie formularul de sesizari din cadrul site-ului: www.kemo.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

6.2 S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice tert le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre S.C. GLOOM INTERNATIONAL S.R.L a oricareia dintre obligatiile sale conform comenzii, nici pentru daune care rezulta din utilizarea necorespunzatoare a produselor dupa livrare si nici pentru pierderea acestora.

6.4. Prin crearea si utilizarea contului, Clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau. GLOOM INTERNATIONAL prelucreaza datele cu caracter personal cu respectarea normelor aplicabile in materie. Pentru informatii suplimentare in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa accesati Politica noastra de confidentialitate.

6.5 Orice incercare de a accesa datele personale ale Clientilor sau de a modifica continutul site-ului www.kemo.ro sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul nostru va fi considerata o tentativa la una dintre infractiunile prevazute de Cap. IV, Titlul II din partea speciala a Codului penal.