Studiu de caz

Termax Romania

Migrare și reconstruire a noului magazin online Termax Romania (termax.store) pe platforma Shopify. Termax este brand al grupului Dolinex, specializati in instalatii si centrale. Sunt o companie din Piatra Neamt cu peste 15 milioane EUR cifra de afaceri.

Dorin Capitanu

CEO

Cei de la KEMO sunt extrem de profesionisti. Magazinul online creat in Shopify arata si functioneaza impecabil si este conectat cu sistemul nostru ERP Senior Software.

Digitalizarea Termax cu Ajutorul KEMO

Introducere:

Termax este un jucător important pe piața de centrale pe lemn și peleți. Recunoscând nevoia unei prezențe digitale puternice, s-au adresat KEMO pentru a-și îmbunătăți magazinul online.

Provocarea:

Deși produsele oferite de Termax sunt de înaltă calitate, experiența online a clienților nu se ridica la aceeași standard. Era necesară o transformare care să faciliteze o experiență de cumpărături fluidă și eficientă.

Soluția KEMO:

Având expertiza în dezvoltarea magazinelor Shopify, am oferit:

1. UX/UI de Top: Design intuitiv și atractiv, făcând procesul de cumpărare o plăcere pentru clienți.
2. Aspect Perfect: O structură de pagină echilibrată și atrăgătoare, care scoate în evidență produsele.
3. Optimizare Pentru Conversie: Adaptări care încurajează vizitatorii să finalizeze achiziția.
4. Creșterea Valorii Medii a Comenzii: Prin oferte și sugestii strategice, am reușit să creștem valoarea medie a fiecărei comenzi.

Rezultate:

- Experiență de Utilizator Superioră: Clienții se bucură acum de o navigare fără probleme și o experiență de cumpărare fluidă.
- Rata de Conversie Crescută: Adaptările au dus la transformarea unui număr mai mare de vizitatori în clienți.
- Comenzi Mai Valorose: Valorificând potențialul fiecărui client, valoarea medie a comenzii a cunoscut o creștere semnificativă.

Concluzie:

În parteneriat cu KEMO, Termax a trecut printr-o transformare digitală care a revoluționat modul în care clienții interacționează și cumpără produsele lor. La KEMO, ne dedicăm în a transforma magazinele online în motoare de vânzare eficiente.

Descoperă ofertele noastre

Dacă ești curios să vezi cum putem ajuta și afacerea ta să treacă la următorul nivel, vezi ofertele noastre.

Vezi și alte proiecte.

Vezi toate proiectele