Studiu de caz

Danibrum

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, Danibrum a încercat să facă producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. Danibrum comercializează produse de prelucrare a lemnului, oferind cliențiilor săi servicii complete.

Robert Calpos

Marketing Director

Experiența noastră cu Kemo a început cu crearea unui site, continuând cu adăugarea de servicii de performance marketing, SEO, grafică etc. Activăm într-o industrie care necesită cunoștințe extinse și nișate. Calitatea și Rapiditatea cu care răspund solicitărilor noastre, sunt 2 puncte forte al acestei companii. Recomand serviciile KEMO, dacă dorești performanță și valoare adăugată banilor investiți în marketingul digital.

Website

De ce este atât de important?

Ca să înțelegem exact ce înseamnă acest lucru, trebuie să privim din perspectiva Google. Ce își dorește cu adevarat? Extrem de simplu! Google dorește ca fiecare utilizator, in urma descoperirii unei probleme, să pretindă că printr-o căutare pe Google, va reusi „într-o secundă să își rezolve problema”.

Cum te ajută această viteză?

Un website, cu performanță peste 90, poate să obțină clienți de la Google la un cost mult mai mic comparativ cu un website cu performanță de 30-40, dintr-un maxim de 100.

În urma studiilor efectuate de Kemo, sub 1% website-uri din România dețin acest scor de performanță de peste 90.

Performanța SEO

Clientul danibrum.ro a venit la noi prima data pentru realizarea magazinului online extrem de performant. Dupa 6 luni de SEO cu o agenție de top din România rezultatele au lăsat de dorit. Observăm dupa prima săptămână de colaborare cu KEMO pe pachetul FULL SEO saltul incredibil făcut, adică:

  • 12 cuvinte pe prima poziție în Google
  • 23 cuvinte în primele 3 poziții
  • 108 în primele 10 poziții (prima pagina în Google)
  • 547 în primele 50 de poziții
  • 681 în primele 100 de poziții

Avem indexate în primele poziții cuvinte cheie extrem de relevante precum: utilaje lemn second hand, utilaje mobila, router cnc, etc.

Aceste numere cresc de la săptămână la săptămână.

ATENȚIE! Aceste creșteri sunt garantate doar la website-urile realizate prin soluția oferită de Kemo.

Descoperă ofertele noastre

Dacă ești curios să vezi cum putem ajuta și afacerea ta să treacă la următorul nivel, vezi ofertele noastre.

Vezi și alte proiecte.

Vezi toate proiectele