Studiu de caz

AXIS Mobility&Holiday

Construirea noului magazin online AXIS Mobility&Holiday (axisrent.store) pe platforma Shopify. AXIS este brand al grupului Autoklass, specializat pe diviza rent a car cu autovehicule premium.

Matei Talambuta

CEO

Sunt foarte incantat de colaborarea cu KEMO. Au avut de la noi cateva proiecte extrem de grele, iar rezultatul final a fost unul peste asteptari. Recomand cu incredere.

Transformarea Digitală a AXIS prin Expertiza KEMO

Introducere:

AXIS, un nume proeminent în domeniul închirierilor de mașini și vânzărilor de accesorii auto, a simțit nevoia unei prezențe online optimizate, care să reflecte calitatea și profesionalismul serviciilor sale.

Provocarea:

Deși AXIS era deja recunoscut pentru serviciile de înaltă calitate, platforma online nu era la înălțimea așteptărilor clienților. Era esențială o soluție care să modernizeze și să eficientizeze experiența online.

Soluția KEMO:

Cu o experiență vastă în dezvoltarea magazinelor Shopify, echipa KEMO a abordat provocările astfel:

1. UX/UI de Vârf: Crearea unei interfețe care să ofere o experiență utilizator fluidă, intuitivă și atrăgătoare.
2. Layout Impecabil: Prezentarea serviciilor și produselor într-un format clar și elegant, facilitând procesul decizional al clienților.
3. Optimizare pentru Conversie: Adaptări strategice concepute pentru a maximiza rata la care vizitatorii devin clienți fideli.
4. Creșterea Valorii Medii a Comenzii: Prin prezentarea strategică a produselor și ofertelor, valoarea medie a comenzilor a înregistrat o creștere notabilă.

Rezultate:

- Navigare Premium: Clienții se bucură acum de o experiență de navigare superioră, care îi ghidază ușor către produsele și serviciile dorite.
- Conversii Optimizate: Rata de conversie a crescut semnificativ, traducându-se în vânzări și rezervări sporite.
- Comenzi Mai Valorose: Prin promovarea eficientă a produselor și serviciilor, clienții sunt acum mai înclinați să adauge mai multe articole în coș.

Concluzie:

Colaborarea dintre AXIS și KEMO a dus la o transformare digitală ce a consolidat poziția AXIS în piața online. Cu ajutorul KEMO, AXIS nu doar că oferă servicii de calitate, dar și o experiență digitală pe măsură.

Descoperă ofertele noastre

Dacă ești curios să vezi cum putem ajuta și afacerea ta să treacă la următorul nivel, vezi ofertele noastre.

Vezi și alte proiecte.

Vezi toate proiectele