Joi - 30 Mai - ora 12:00

Migreazã cu succes pe Shopify şi nu risca acest pas important pentru afacerea ta.

Dupã ce am ajutat peste 50 de magazine sa treacã pe Shopify, inclusiv 3 magazine de tip Shopify PLUS am învãțat lucruri care au un impact major în succesul magazinului tãu.

Ce poți afla?

Participă la Wbinar-ul Gratuit despre migrarea către Shopify!
Ce subiecte parcurgem in webinar?

Etapele unei migrări reușite

Alegerea temei potrivite

Cum să gestionezi migrarea produselor

Integrări cu Sisteme ERP/curieri/softuri de contabilitate

Aplicații și optimizări

Costuri

Internationalizare

Mituri sau frici pe care le au antreprenorii legate de o migrare/schimbare de platformă

Tot ceea ce trebuie să iei în considerare înainte de GO LIVE, dar și cele mai bune practici

Sorin Cristea

Fondator KEMO

Totul se rezumã la doi indicatori: output și timp. Dacă aceștia sunt setați, urmăriți și optimizați corect, atunci ai câștigat.

Înscrie-te

Îți mulțumim! Mesaj trimis cu succes!
Oops, ceva nu a mers bine. Te rugăm încearcă din nou.

GB.ro by George Buhnici & Cristian Onețiu

Unul dintre proiectele noastre de referință cu care ne mândrim este migrarea și reconstruirea noului magazin online Gadget Boutique (gb.ro) pe platforma Shopify. Primul magazin select de gadget-uri premium din România care este bazat pe o experiență complet nouă de shopping, prin recenzii video făcute de specialiști.
Inscrie-te la webinar
Gadget Boutique

AXIS Store - Magazinul de accesorii autorulote de la Autoklass

Pe lângă proiectul axisrent.ro, care a fost făcut custom A-Z, începând de la design și până la cod, am reușit să implementăm și magazinul online pentru accesorii autorulote axisrent.store, care este creat în Shopify și integrat cu sistemul ERP/CRM ODOO.
Înscrie-te la webinar

Citeşte ce spun cei care au colaborat cu noi

şi care au decis sã ne ofere un testimonial pe bune.

O echipă profesionistă de oameni dedicați cu care colaborăm de mai bine de un an. Performanța online a companiei s-a îmbunătățit substanțial datorită serviciilor de optimizare SEO și de crearea unui nou website. Încă din primele luni de colaborare, am ajuns pe primele pagini în rezultate Google Search pentru cuvintele cheie selectate.

Vladimir Nistorică

Marketing - Delbridge Solutions

Colaborez cu Kemo de aproximativ 2 ani. I-am recomandat & ii voi recomanda in continuare. Sunt foarte multumit de promptitudinea cu care imi raspund cerintelor & cat de repede rezolva orice situatie. Fata de firmele cu care am lucrat pana acum pentru SEO, Marketing, Webdesign etc..cu firma Kemo am vazut rezultate mult peste asteptari.

Sergiu Moga

CEO - Getbio

Am mai colaborat cu alte agentii de marketing, pe care am decis sa le schimb din cauza ineficientei, dar de aceasta data a fost altfel. Oameni pasionati, cu idei fresh, foarte organizați si punctuali, cu rezultate vizibile in timp scurt.In acest punct colaborarea noastra s-a transformat intr-o prietenie, lucru ce da mai multa lejeritate in comunicare, entuziasm si dezvoltarea proiectele in lucru.

Sonia Constantinescu

Founder iSmile Dental

Acum după finalizarea site-ului nostru considerăm că am ales echipa potrivită cu care să lucrăm. Comunicarea cu ei a fost una deschisă și facilă ceea ce ne-a avantajat de ambele părți. Conform raportului de performanță SEO transmis săptămânal, ne declarăm multumiți de munca lor și îi recomandăm cu drag.

Costin Tertess

Marketing - Medgroup