Noutăți

Nou pe site! 8 motive pentru care să achiziționez pachetul de video de la Kemo pentru afacerea ta!

Nou! Acum la Kemo poti achizitiona pachet de video ultra HD profesional pe toate dimensiunile pentru succesul business-ului tau: Facebook Cover, Square, Landscape, Story, Youtube Ad, Youtube Cover.

Videoclipurile sunt acum o parte esentiala a marketingului, in special cele interactive si calitative. Studiile arata ca acestea sunt responsabile pentru aproape 90% din traficul personalizat al mediului online.  Potrivit Cisco Visual Networking Index, pana în 2022 acestea vor reprezenta 82% din tot traficul de internet al consumatorilor. Sună promitator, nu? Iar daca ai o afacere, iti recomandam sa nu ignori aceste cifre.

Video Marketing

https://www.youtube.com/watch?v=0QoTBMFv3eo

Exemplu video pentru restaurant Turtha

Video Marketing este o formă execelenta de a genera clienti, a integra si a atrage un trafic mai mare pe site-ul web. Realitatea a ajuns la un nivel in care pe langa un site web calitativ si activitate pe social media, afacerile mai au nevoie de un instrument puternic de promovare- video marketing.

Daca continutul video nu este o parte esentiala a viitorului plan de marketing, acesta ar trebui sa fie introdusa in strategie.

8 Motive pentru care video marketing este solutia

1. Decizia de cumparare este crescuta

Peste 50% dintre consumatorii care viziteaza stite-ul tau, declara ca videoclipurile online depsre un produs sau o afacere ii convinge sa ia decizia de a cumpara.

2. Videourile postate pe Social Media creeaza engagement

Studiile arata ca 53% dintre utilizatori interactioneaza cu un brand dupa ce au vizionat un videoclip pe retelele de socializare. De aceea clientii trebuie sa primeasca un continut valoros care sa ii convinga ca produsul tau merita o sansa.

3. 37% din utilizatorii internetului sunt pe Youtube

Numarul total de vizitatori pe youtube depaseste 2 miliarde lunar, iar peste 70% dintre acestia declara ca au aflat de brand-uri noi care apar pe piata din youtube.

4. Video-urile sunt percepute mai eficient decat textul

90% din informatiile din creierul noastru vin prin canalul vizual, deoarece creierul nostru percepe mult mai eficient informatiile vizuale decat textul. Cercetatorii spun ca informatiile video sunt de aproape 10 ori mai memorabile decat informatiile sub forma de text.

5. Veniturile vor creste

Utilizarea videoclipurilor in campaniile de marketing genereaza venituri cu peste 49% mai repede decat alte metode.

6. Vizibilitatea este marita

Video-urile care se regasesc in mediul online cresc traficul generat pe site cu pana la 160%.

7. Numarul vizitatorilor creste

Studiile arata ca utilizatorii petrec cu pana la 88% mai mult pe site-uri care au continut video.

8. Video Marketing influenteaza decizia de cumparare

Videoclipurile au o putere de convingere mai mare. Consumatorii cauta videoclipuri cu produsele sau serviciile de care sunt interesati. Peste 60% dintre consumatori au confirmat ca vizionarea reclamelor de tip video i-a influentat pozitiv in decizia lor de a cumpara un anumit produs.

https://www.youtube.com/watch?v=-3Y2ZHNUBbw

Exemplu video cofetarie Turtha

De ce sa achizitionezi pachetul video?

Ne-am dorit sa mai introducem un serviciu pentru a veni in ajutorul afacerii tale. Platforma ALL-IN-ONE de la Kemo conține acum si pachetul de video care te va ajuta sa cresti vizibilitatea si vanzarile afacerii tale si te vor trece la urmatorul nivel.

https://www.youtube.com/watch?v=As95J3bGNII

Video exemplu pizzerie Bucuresti

Mai multe detalii despre oferta, cumparare si beneficii găsești aici: Pachet Video

Mai stai pe ganduri? Profita de beneficiile pe care pachetul de video le poate aduce afacerii tale. Intra si tu in platforma All-In-One si salveaza timpul care este asa pretios in zilele noastre.